Vloeronderhoud door SSK

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van alle soorten vloeren. De methoden van het reinigen hangt sterk af van het materiaal en de status van de vloer.

Vloerkleed reinigen - SSK

Linoleum, Marmoleum, Artoleum

Een linoleum vloer heeft een specifieke methode van reinigen. Wij kunnen het reinigen of strippen en conserveren. Wanneer de vloer gereinigd wordt, ziet de vloer er weer keurig uit, maar wordt er geen diepte reiniging uitgevoerd.

Bij strippen en conserveren houdt het in dat de oude beschermlaag wordt verwijderd en dat er een nieuwe laag wordt aangebracht. De nieuwe beschermlaag zorgt er  voor dat de vloer gemakkelijk kan worden schoongemaakt en tevens wordt de levensduur van de vloer verlengt.

PVC

Er zijn verschillende soorten PVC vloeren en daarom werken wij met verschillende methodes. Van een basisreiniging tot aan 2K-coatings.

Tapijt

Reiniging van tapijten en vloerkleden. Er is verschil in hoogpolig en laagpolig tapijt. De methode van reinigen hangt daarnaast ook af van de status van het tapijt. Dit kunnen onder andere de sproei-extractie methode en de bonnet methode zijn, maar er zijn meer methodes mogelijk.

Tegels

Complete reiniging van tegelvloeren en voegen. Uw vloer weer als nieuw! Wij reinigen onder andere sanitaire tegels, plavuizen en zelfs tuin/straat tegels. Ook bij tegels hangt de reiniging af van het materiaal van de tegels.

Natuursteen - SSK
Houten vloer - SSK

Natuursteen

Wij behandelen onder andere marmer, graniet en leisteen. De reiniging is uiteenlopend. Vraag daarom vrijblijvend meer informatie aan.

Houten vloeren

Houten vloeren kunnen gereinigd, gecoat of geolied worden. Het reinigen van een houten vloer is zeer secuur werk. De reiniging wordt met zo min mogelijk water uitgevoerd.

Het coaten en oliën zorgt voor een beschermlaag, waardoor vuil niet in de vloer kan trekken. Dit verlengt de levensduur van de vloer en de reguliere schoonmaak is tevens gemakkelijker.

Overige vloeren

Alle andere vloeren, zoals noppenvloeren en siergrindvloeren kunnen ook gereinigd worden. Het zijn er eigenlijk te veel om op te noemen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en om informatie en prijsopgaves te ontvangen.

Nieuwe vloeren

Na een verbouwing met nieuwe vloeren kunnen wij zorgen voor een vloerenplan. Denk aan:

  • coatings op de vloeren en
  • specifiek onderhoud op de juiste tijd.

Dit alles voor de duurzaamheid van de vloer en de uitstraling van uw pand.

Gietvloeren en epoxyvloeren

Er zijn verschillende soorten giet- en epoxyvloeren en daarom werken wij met verschillende methodes. Van een basisreiniging tot aan 2K-coatings, of zelfs het aanbrengen van een nieuwe vloer.