Glas en gevel

Ook voor het reinigen van glas en gevels kun je bij ons terecht. Heb je een gevel met aanslag, mos aanslag of bijvoorbeeld schimmel? Wij kunnen deze voor je reinigen. Glasbewassing voeren wij uit door middel van een tuckersysteem.

Er wordt dan gebruik gemaakt van osmosewater, zodat de ramen streeploos opdrogen. Dit systeem wordt toegepast op ramen op de eerste verdieping of hoger. Zelfs de ramen in een flatgebouw kunnen van binnen en buiten gereinigd worden. Zo nodig wordt er een hoogwerker ingeschakeld.

Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden van jouw klus.

Het draait om vertrouwen

Afspraak = Afspraak

Voor een ieder is het groot belang dat het schoonmaken, onderhouden en renoveren van de vloeren ook op de afgesproken tijd en de afgesproken wijze gebeurt. Op ons kunt rekenen!

Helder bedrijfsproces

Scherpe prijzen

Wij proberen ons werk altijd zo zinvol mogelijk te organiseren. Dit betekent dat wij werken met mensen die weten wat ze doen en we sturen ze op pad met de beste materialen.

Glas bewassing - SSK

Glasbewassing

Tuckermethode of (ouderwets) met de hand zemen.

Gevelreiniging

Onder andere gebruiken we de hogedrukmethode.

Overige

Naast deze meubels kunnen wij alle andere materialen die met stof of leder bekleed zijn reinigen. Denk bijvoorbeeld aan poefjes of zelfs krabpalen en hondenmanden.