SSK Schoonmaak kennis -Schoonmaak vloeren

Schoonmaak

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetlit. Aenean eget dolor.

SSK Schoonmaak kennis - Onderhoud vloeren

Onderhoud

Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.

SSK Schoonmaak kennis - Renovtie vloeren

Renovatie

Cras dapibus. Vivamus elementum semper. Aenean vulputate tellus.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een opname op locatie. Wanneer nodig komen wij bij u langs om een GRATIS test uit te voeren voor de beste oplossingen en de juiste prijs.

De beste materialen

Wij werken uitsluitend met professionele producten en materialen. Alle producten zijn door experts ontwikkeld op basis van praktijk en ervaring. Ze reinigen, verbeteren én behouden de reinigingseigenschappen waar dat nodig is.

Van Mens tot Mens

Bij SSK voelen we ons het beste thuis wanneer wij werkzaamheden mogen uitvoeren bij maatschappelijke organisaties. Dit omdat wij niet alleen naar de klant toe de beste service en uitvoering mogelijk maken, maar vooral vanwege de maatschappelijke betekenis.

Mensen met verstand van zaken

Met meer dan 15 jaar ervaring op expertise geven wij u het beste advies en zorgen voor het beste resultaat. Wij houden het graag kort en duidelijk zodat wij u de kwaliteit en klantgerichtheid kunnen garanderen.

Een korte introductie

Over ons bedrijf

Donec elit libero, sodales nec, volutpat a, suscipit non, turpis. Nullam sagittis. Suspendisse pulvinar, augue ac venenatis condic pellentesque. Curae; Fusce id purus. Ut varius tincidunt libero.

Waarom wij iedere dag aan slag gaan

Wat ons drijft…

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis.

Houd u vloeren op orde

Schone vloeren

Het is van groot belang dat u uw vloeren goed schoon houdt. Ook als u op tijd u vloeren laat onderhouden en repareren kan dit de levensverwachting van de vloer flink verhogen.

‘’Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.’’

Mahatma Gandhi